DESPRE NOI

CINE SUNTEM

CINE SUNTEM

Născută din dragostea pentru artă, echipa Cris Rest Art SRL cu experiență de peste 10 ani în domeniul artelor, oferă o gamă largă de obiecte și servicii artistice, încurajând consumul de bun-gust.

Oferta noastră este foarte variată, de la pictura murală tradițională al fresco, până la pictura contemporană executată în culori acrilice pe diverse suporturi (lemn, hârtie, pânză, metal, piatră, etc.) și poleit cu foiță de aur pe diferite obiecte.

who we are image
DE CE NOI?

DE CE NOI?

Pentru că suntem o echipă de specialiști care lucrăm cu multă dăruire și dragoste pentru obiectele de artă și de patrimoniu. Pentru că pur și simplu știm să abordăm obiectele așa cum merită să le putem conserva, restaura și păstra pentru muuulți ani de acum încolo.

Interesul pentru păstrarea obiectelor de artă ne face pe fiecare dintre noi să ne aplecăm mai atent asupra păstrării, conservării și restaurării acestor obiecte cu mai multă atenție și dăruire. Noi suntem o echipă care știm și putem să dăm viață obiectelor care mulți dintre noi le credeau pierdute. Avem pregătirea necesară dobândită în mulți ani de studiu și practică pentru a le readuce la viață. Pentru că probabil Dumnezeu ne-a înzestrat cu acest dar de a salva obiectele de la pieire și de a le aduce și a le păstra cât mai mult și totodată să le lăsăm urmașilor noștri cât putem de mult din comorile noastre...

team

ECHIPA PROFESIONISTA

Suntem oameni specializati in servicii complexe de restaurare a obiectelor de arta si de arhitectura, iar experienta ne recomanda ca profesionisti pregatiti oricand pentru noi provocari.

team

SPECIALISTI RESTAURARE CARTI

Promovam si realizam cele mai bune conditii de restaurare a cartilor obiect cu valoare culturala si de patrimoniu astfel incat sa reusim impreuna sa ducem mai departe invataturile de nepretuit.

team

RESTAURARE RAPIDA

Prin intermediul serviciului de restaurare rapida reusim sa determinam toti factorii de lucru si mediu pentru ca obiectele clientilor sa prinda forma lor initiala, in cel mai scurt timp.

team

SPECIALISTI RESTAURARE PICTURI

Indiferent de complexitatea proiectelor de restaurare a unei opere de arta sau picturi murale, reusim sa aducem in constiinta culturala a oamenilor posibilitati nelimitate de reconstituire a picturilor.

RESTAURĂRI

RESTAURĂRI ÎN CIFRE

HÂRTIE

56

CĂRȚI

124

PICTURI

28

TABLOURI

89